Dungen Styling
Organische Ballonnenboog
Organische Ballonnenboog
Organische Ballonnenboog

De organische ballonnen boog is de ideale creatie als u uw feest, winkel of event wilt laten opvallen. Dit model is speciaal gemaakt met een flexibele buis en zware voeten, zodat de boog aanpasbaar is naargelang de breedte van de deur of doorgang. Hij kan tegen een stootje wind en kan daarom dus buiten staan. Als het iets harder waait, krijgt u kosteloos extra versteviging erbij met zuignappen. De kleurencombinatie kan u zelf kiezen. Deze boog kan enkel geleverd worden. Voor de leveringsprijs kan u best een kijkje nemen bij categorie 'leveringen'.

De afmetingen van deze bogen schommelen tussen een breedte van 2m50 en 3m50. De buizen hiervan zijn flexibel. Dat wilt zeggen; hoe breder u de boog zet hoe lager het middenstuk komt. Zet u hem smaller dan wordt het middenstuk hoger.

Prijzen

Volledige organische boog (van dik naar dun): €139,90

Dit is een standaard uitvoering, bestaande uit enkel latex ballonnen (zowel matte als metallic ballonnen). De kleuren kan u geheel zelf bepalen en samenstellen.

Luxe volledige organische boog: €195,95

De luxe uitvoering houdt in dat u een combinatie hebt van latex-, folie- en confettiballonnen. Hieronder hebt u ook de keuze uit fel blinkende chrome ballonnen. Hierbij is ook een zelfgekozen samenstelling mogelijk.

Luxe volledige organische boog XL: €279,90

Dit is echter ook de luxe uitvoering. Enkel is deze 2x zo groot als het bovenstaande model. Hier wordt niet gewerkt van dik naar dun, maar heeft de boog een afwerking van enkel grote ballonnen. Hierdoor krijgt u een echt bombastisch WAUW-effect.

Bloemen: budget zelf te bepalen (€60 per standaard boogaangeraden)

Waarborg: €40

Let wel, de vermelde prijzen zijn exclusief waarborg en vervoerskosten.

theme ornament

0491 30 64 04

Heerstraat 8, Neerpelt

LET OP, VANAF 1 JUNI 2022 - Achel Statie 78 te Hamont-Achel

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie